13 Sep

Swing is the thing!

"Swing is the thing" , med den fantastiska sångerskan Caroline Wennergren. Hyllning till Ella Fitzgerald, som skulle blivit 100 år förra året. Vi får även besök av Leroy Armstrong, en buktalardocka som genom Caroline sjunger som om han var en yngre bror till Louis Armstrong. Helt fantastiska kan vi utlova! Caroline är en svensk sångerska, född i Rio de Janeiro. Hon framträder inom olika musikstilar, men har som främsta inriktning den svarta jazz-stilen och storbandsjazz från den tidiga 1900-talets USA och hon har en mycket speciell röst.

Information om arrangemanget:

Hon är känd från TV4:s "Sikta mot stjärnorna", där hon kom tvåa. 19 år gammal slog hon igenom i Melodifestivalen 2005 med bossa nova-låten "A Different Kind of Love", där hon kom femma i finalen. Caroline har medverkat tillsammans med Christer Sjögren på Rondo i Göteborg och Hamburger Börs i Stockholm, turnerat med olika orkestrar runt om i landet. Hennes stora förebilder och inspirationskälla är Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Count Basie, Billie Holliday, Louis Arm-strong. Sedan 2012 uppträder hon även som buktalare/buksångare. På Metropol ackompanjeras hon av Per Strandberg.

Datum: 2018-09-13

Tid: 19:00

Plats: Hörby, Metropol

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 27 augusti och finns att köpa på Sandahls Modehus eller i samband med föreställningen. Biljettpriser: utan scenpass 200 kr,
med scenpass 150 kr., ungdom under 20 år 50 kr.

Scenpasserbjudande: 50 kr.