27 Jan

Dödsdansen 3.0

I det klassiska relationsdramat av August Strindberg möter publiken aktörerna i en fest. Där blir publiken en del av föreställningen runt de dukade borden där den specialkomponerade menyn och samvaron omsluter dem som en röd tråd genom kvällen. Ett äktenskaps vedermödor och prövningar, rädslor och förhoppningar spelas upp när berättelser kommer upp till ytan igen. De gamla invanda mönstren mellan Alice och Edgar bryts upp när deras vän Kurt kommer på besök och ställer allt på sin spets.
Medverkande: tre skådespelare och kocken Miia Suhonen
Föreställningen är ca 2 timmar lång.

Information om arrangemanget:

Som gäst på Alice och Edgars Silverbröllop tar ni med en gåva i form av en vegetabilisk ingrediens, som exempelvis ett knippe morötter, en handfull kantareller eller en kålrot. Ingredienserna tillreds under dramats gång av en kock och serveras under kvällen.
Publiken ombeds att komma festklädd.
Dödsdansen är ett nordiskt scenkonstprojekt mellan Teater Insite från Sverige, Teatergrad från Danmark och Teater TVAZZ från Färöarna. Under våren 2019 turnerar föreställningen genom VASS i Skåne som genomförs av Teatercentrum Södra, Danscentrum Syd och Riksteatern Skåne.

Datum: 2019-01-27

Tid: 16:00

Plats: Tomelilla, Tryde 1303 B&B

Biljettinfo:

FÖRBOKA DINA BILJETTER: Tomelilla Kulturhus 0417-181 90.
Eller köp biljetter via Tickster. Förbokade biljetter hämtas och betalas på spelplatsen.
Direktförsäljning av restbiljetter börjar en timme före föreställning.
Begränsat antal platser: 35-40 personer
Pris: Ordinarie 190:-, Scenpass 140:-

Köp biljett