01 Apr

KURS I SJÄLVUTPLÅNING

Maria ser fram emot några veckors sommarkurs i clownteater. Hon vill komma bort från stan, bort från allt jobbigt. Vad hon inte vet är att det kommer bli en omtumlande upplevelse som förändrar saker för alltid när den mysiga stämningen kursdeltagarna emellan förbyts i vuxenmobbning och maktfullkomlighet. Maria är trött på att knyta näven i fickan och bestämmer sig för att slå tillbaka på sitt eget vis.

Information om arrangemanget:

Berättelsen om Maria och de andra kursdeltagarna är både komisk och tragisk. Grupptryck, sexuella trakasserier och vuxenmobbning genomsyrar historien. Samtidigt är det en berättelse om mod och att vägra följa det sociala spelet. På många sätt speglar den hur vårt samhälle ser ut idag. Kurs i självutplåning behandlar vår längtan efter gemenskap och svårigheterna i att mötas när målet är att förverkliga sig själv.

Datum: 2019-04-01

Tid: 19:15

Plats: Eslöv, Stadsbiblioteket

Biljettinfo:

Biljettsläpp: 27/11.
Priser: under 26 år och med scenpass: 50:-, med scenpass: 100:-, övriga 150:-. Förköp: Hälsobutiken på Västergatan 5 i Life i Eslöv. Ev. resterande biljetter säljes i foajén 40 minuter innan föreställning.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: Scenpasserbjudande: 50:- i rabatt