19 Mar

Drottningsylt

Varenda svensk stad har en staty, ett porträtt eller torg döpt efter våra svenska manliga regenter. Men vad höll då alla drottningar på med hela historien? Här är "Drottningsylt" - alla Sveriges kvinnliga monarker på ett bräde.
Josefin Johansson och Robert Noack ger er samtliga 65 svenska drottningar från Sigrid Storråda till Silvia. Där emellan träffar vi Karin Månsdotter, Kristina och så klart de fyra Eleonorerna - alla på en dryg timme via sketcher, sång och dans. Ibland roligt, ibland lite sorgligt, men alltid intressant.

Information om arrangemanget:

Josefin "Josefinito" Johansson är komiker och artist som skrivit och agerat för både radio , TV och scen sedan 2007.
Hon har synts i bl.a. Allsång på Skansen, Så ska det låta, Doobidoo, Kändisbarnvakten, På spåret 2017-18 (som hon vann tillsammans med Johar Bendjelloul) samt i våras lett programmet Smartare än en femteklassare.
Robert Nock är sångare och skådespelare som just avslutat fyra år som Karl-Oskar i Björn&Bennys nyuppsättning av Kristina från Duvemåla. Har även setts som Billy Elliot på Stockholms Stadsteater under 2017.

Datum: 2019-03-19

Tid: 19:00

Plats: Hörby, Metropol

Biljettinfo:

Biljetter säljs från 14 januari på Sandahls Modehus. Biljetter kan även köpas i samband med föreställningen och då går det bra att använda Swish.

Biljettpriser: Utan scenpass 200 kr, med scenpass 150 kr, ungdom under 20 år 50 kr.

Scenpasserbjudande: 50 kr