06 Feb

Imitera! solo - med Anders Mårtensson

På allmän begäran kommer Anders Mårtensson till oss igen med sina träffsäkra imitationer. Missa inte chansen att se denna fantastiska föreställning. En föreställning fylld med både gamla och nya figurer, vässade texter och musik.
Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Cornelis, Lasse Berghagen, Edward Blom, Zlatan och Stänkaren är några av de personer som gestaltas med både humor och värme, ibland kusligt likt. Ett 70-tal kändisar finns i hans omfattande register. Det blev succé i Klassfesten på TV4 där Tommy Körberg fick möta sig själv, då Anders gästade programmet
och de sjöng duett i "Stad i ljus".

Information om arrangemanget:

Anders Mårtensson är imitatör och skådespelare. Han är verksam på heltid som imitatör sedan 1990.
På allmän begäran kommer Anders tillbaka till oss igen, så gå inte miste om detta unika tillfälle att få njuta av så många kända artister och personligheter på Metropols scen en helt vanlig torsdagskväll i februari.
Han gjorde succé i Klassfesten på TV4 där Tommy Körberg fick möta sig själv, då Anders gästade programmet och sjöng duett med Tommy i "Stad i Ljus".

Datum: 2020-02-06

Tid: 19:00

Plats: Hörby, Metropol

Biljettinfo:

Biljetter säljs från 7 januari på Sandahls Modehus. Biljetter säljs även i samband med föreställningen och då går det bra att swisha.

Biljettpris: Utan scenpass 200 kr, med scenpass 150 kr, ungdom under 20 år 50 kr.

Scenpasserbjudande: 50 kr