14 Maj

Drömmen om regnbågen

I höstas hade filmen om Judy Garlands liv - "Judy" - biopremiär över hela världen. 50 år efter Garlands bortgång porträtterade Renee Zellweger henne på vita duken. I denna föreställning låter Anna Bromee publiken uppleva den unika historien om Judy Garlands liv och hennes sista konserter i livet våren 1969 i Sverige och Danmark. Judy debuterade på scenen när hon var 2½ år. Slog igenom som 16-åring med "Over the Rainbow" i filmen "Trollkarlen från OZ". Hon blev en av Hollywoods största artister. Älskad för filmer som "Easter Parade" och "A Star is Born".

Information om arrangemanget:

Utanför studion och scenen var livet inte alltid lika enkelt. Spruckna relationer och skräcken att inte räcka till. Men Judy hade ett överlevnadsvapen, nämligen humorn. Hon var mamma till tre barn bl.a. Liza Minnelli. Judy Garland var en gayikon som stod upp för sina HBTQ-fans. Hon avled 1969 endast 47 år gammal.

I föreställningen berättar Anna Bromée om hennes liv - och den relativt okända historien om Garlands allra sista konserter i livet - i Sverige och Danmark.

Datum: 2020-05-14

Tid: 19:00

Plats: Hörby, Metropol

Biljettinfo:

Biljetter säljs från 7 januari på Sandahls Modehus. Biljetter kan även köpas i samband med föreställningen och då går det bra att swisha.

Biljettpris: Utan scenpass 200 kr, med scenpass 150 kr, ungdom under 20 år 50 kr

Scenpasserbjudande: 50 kr